Servei de càtering

Que fem?FOOD&BIKE

Els nostres orígens al món del servei de càtering és remunten trenta anys enrere amb l’obertura de Coco Càtering, una empresa de gran reputació i una llarga trajectòria. Ara deixem pas a Food & Bike, on fem cuina de proximitat amb producte de qualitat per gaudir d’una experiència gastronòmica inoblidable.

Oferim una cuina amb productes frescos i innovadors, amb ingredients d’origen ètic 100% ecològics. 

Particulars

A Food&Bike fem el que es coneix com a servei de càtering a domicili, et portem tot el que necessitis quan ho necessitis. Organitzem i preparem serveis de càtering a l’àmbit privat per gaudir de dinars, sopars, festes, brunchs, etcètera. 

Empreses

La relació amb les empreses és la base de la nostra forma de treballar el càtering. Organitzem i gestionem tota mena de càtering necessari per les empreses.

Ens adaptem a les seves necessitats i busquem generar una connexió de la identitat de marca amb l’elaboració dels nostres plats.

 

Esdeveniments corporatius

Esdeveniments a mida de cada empresa. Presentacions de producte, trobades corporatives, cel·lebracions o trobades de Team Work.

Mejar de noces

Servei de càtering pel dia més especial d’una parella. Personalitzem els nostres productes i la nostra tècnica per adaptar-nos als teus gustos.

Personal d'esdeveniments

Accedeix a personal altament qualificat per desenvolupar les teves activitats relacionades amb la restauració.

Gestió d'espais de restauració

Des de Food&Bike gestionem espais de restauració per crear una experiència única.

Contacta amb nosaltres

Nuevo campo

Addreça

c/ Migjorn, 44 08226 Terrassa

Horari

De dilluns a diumenge de 8.30 a 17 h.

De dijous a dissabte de 20 a 1 h.

Reserva per Whatsapp!